Werkwijze

Om de sfeer te vinden die bij jou past wil ik je graag eerst leren kennen. We gaan uitgebreid met elkaar om tafel en vraag je niet alleen naar je stijl, maar ook naar je verwachtingen en gebruik van de ruimte(s).

Wat hoop je te bereiken? En waar loop je nu tegenaan? Ik bekijk graag samen inspiratiefoto’s om te kijken wat jou aanspreekt. Als ik het gevoel heb alles te weten wat er nodig is, dan gaan we aan de slag!

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful.

De kracht van Studio Schaepkens is het vinden van de perfecte combinaties in interieur.

Styling

Door ruimtes te stylen met bijzondere elementen creeër ik een sfeer aansluitend op jouw woon wensen en dromen. Door de juiste kleuren te gebruiken in combinatie met geuren en planten zorg ik voor een passend design bij ieders persoonlijkheid. Jij staat centraal in dit ontwerp en kan binnenkort genieten van je huis. Het resultaat is dichterbij dan je denkt!

Every minute spend in organzing is an hour earned

Organizing

Als professional organizer help ik vooral de moderne vrouw, van carrièrevrouwen tot thuiswerkende mama’s, om grip en controle te krijgen en te houden. Uiteraard sta ik ook altijd klaar voor elk huishouden dat toe is aan het hervinden van een nieuwe structuur in huis. Alle spullen hebben een praktische vaste plek, alles is makkelijk te vinden en het opruimen makkelijk bij te houden.

Zo hou jij meer tijd over om voor jezelf te zorgen en te genieten van het leven. Geen tijd of zin om je woning of werkplek grondig aan te pakken of weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Ik kan je daarbij helpen.

Zonder oordeel en met respect voor jou, jouw spullen en jouw privacy.

Less is more

Mijn definitie van less is more is dat het niet gaat om het leven met zo min mogelijk spullen. Het gaat erom dat je je omringt door de spullen die je echt mooi vindt, echt gebruikt en echt nodig hebt. Met andere woorden: de spullen waar je blij van wordt! Maar maak je geen zorgen, we houden je mooiste en dierbaarste spullen.

Ik deel graag mijn inzichten en ervaring met jou, zodat jij kunt genieten van het leven dat jij wilt leven.
Tijdens een kennismaking leg je mij jouw situatie voor, waar je tegenaan loopt en wat je wensen zijn. Je laat me de ruimtes zien die je opgeruimd wilt hebben en hoe je wilt dat het plaatje er uiteindelijk uitziet.

Hoeveel sessies je ook kiest, je zult altijd bijzondere resultaten zien.

Geen enkel organizing project is hetzelfde. Het aantal sessies dat we nodig hebben, hangt af van de grootte van je ruimtes, de hoeveelheid spullen die erin staat, de snelheid waarmee je beslissingen kunt nemen en de mate waarin je zelfstandig aan de slag wil en kan gaan.

Tijdens onze kennismaking zal ik je een indicatie geven van het aantal sessies dat ik denk dat we nodig hebben voor jouw organizing project.

Ieder organizing project is anders maar we doorlopen altijd deze stappen:

STAP 1 | SORTEREN
Alle spullen sorteren in soortgelijke categorieën.

STAP 2 | HOUDEN OF WEGDOEN
Waar wordt je wel en niet blij van?

STAP 3 | ORGANISEREN
Een vaste plek voor alles en alles op z’n plek.

STAP 4 | STRUCTUREREN
Styling en structuur met behulp van opbergers en labels.

* Bij de tarieven staat per pakket een uitgebreide uitleg over wat je kan verwachten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag extra informatie ?

 

Elk project is maatwerk, van kinderkamer tot nieuwbouw woning. Ben jij op zoek naar een nieuwe vibe in huis, wil je graag advies over het stylen van een kamer of hands-on hulp bij het reorganiseren van je bestaande of nieuwe woning?

Let’s connect!

Contact