We believe in designing quality interiors

Nulla elementum consectetur sapien. Nulla mollis faucibus elit, ut dictum libero convallis quis. Donec metus erat, viverra id elit ut.

Reviews

Jouw kennis en passie voor je vak zijn heel fijn.

Nadine hartstikke bedankt voor je styling advies, tips, geduld en afstemming. Ik ben heel blij dat ik eindelijk voelde dat ik met iemand aan de restyling van de woonkamer kon beginnen. Langzaam maar zeker kwam ik tot beslissen, jouw rust en actie, jouw afstemmen en duidelijkheid. Jouw kennis en passie voor je vak zijn heel fijn. De presentatie was een cadeautje om te ontvangen, zo mooi en warm gedaan. Ik weet zeker dat je heel veel mensen blij gaat maken. P.S. Een absolute aanrader voor jou als lezer als je toe bent aan een nog fijnere plek.  

De feeststemming is binnen gebracht.

Kwaliteit en professionaliteit. Je hebt mijn huis helemaal in de kerstsfeer gebracht. Ik vind het geweldig zoals je in één oogopslag de puntjes op de i hebt kunnen zetten. Ik raad het iedereen aan die niet weet hoe je dit zelf moet doen zonder er dagen mee bezig te zijn. De feeststemming is binnen gebracht.  

Een topper, volgend jaar weer graag!

Een super resultaat gerealiseerd. Samen met Nadine hebben wij heel leuk gebrainstormd over de woonkamer, met als resultaat een super resultaat. Ze kwam met ideeën waar je zelf niet aan denkt of durft . Er is een voorzetwand geplaatst waar de TV op hangt , fijne brede vensterbanken en een smalle kast geplaatst tot aan het plafond . Wanden fris wit getext , voorzetwand heel zacht blauw/grijs . In samenwerking met PUUR bouwen wonen is een super resultaat gerealiseerd. Heel blij . Nadine en team Puur bouwen en wonen heel erg bedankt .  

Onze wensen zijn op een meer dan prachtige manier samen gebracht.

Wij hebben op onze zolderverdieping 2 nieuwe slaapkamers met badkamer voor de kinderen gecreëerd en liepen er tegenaan dat we niet goed wisten hoe we ons nieuwe interieur het beste vorm konden geven. Met name opslag en overzicht. Studio Schaepkens heeft ons super geholpen met een prachtig eindresultaat. Nadine heeft erg goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wensen op een meer dan prachtige manier samen gebracht. Wij zijn super tevreden.  

Ze hadden meteen al toffe ideeën!

Elke dag als ik beneden kom krijg ik zo’n gezellig gevoel! The christmas studio is een week vóór de kerst make-over hier geweest om inspiratie op te doen en kennis te maken. Ze waren heel aardig, hip en hadden meteen al toffe ideeën! Ik kwam binnen en zag als eerste de volle mooie kerstboom met allerlei mooie kleuren!! Wauw!! De verlichtte eucalyptus krans rond het gewei boven de haard was ook een echte eyecather! De rest van de kamer was versierd met vers kerstgroen, lichtjes, kaarsjes en kerstballen in de kleuren die ook terugkomen in de kerstboom! SUPERGEZELLIG!! Het is fantastisch geworden dames! Volgend jaar zeker weer!  

Let’s have a chat!

Ben jij op zoek naar een nieuwe vibe in huis, kleuradvies of een compleet nieuwe inrichting van je woning? Ik help je graag verder!

Contact