Under construction, beeldmateriaal is coming soon.

Relax in the city, hier heerst een relaxte vibe, gezelligheid, piano muziek, diepgaande en hylarische gesprekken met vrienden. En deze steekwoorden pakken we door in de vibe.
De doorlopende vloer in het gehele appartement geeft al een mooie basis, en deze gaan we aanvullen met rustgevend tijm op verschillende muren, heel veel nieuwe elementen, hoekbank, vloerkleed, salontafel, tv meubel, gordijnen, eettafel, eetstoelen, ja echt bijna alles.
De kantoorruimte en de slaapkamer worden ook mee gepakt. Een totale restyling van het appartement. In combinatie met het design pakket kiezen we ook voor een top organized pakket. Soms is er gewoonweg te weinig tijd om je huishouden op peil te houden of loopt de indeling in je dagelijks gebruik niet handig door. En daar ben ik mee aan de slag gegaan. De bijkeuken kreeg een nieuwe indeling, voegde rekken toe voor meer opbergmogelijkheden, de keuken werd heringedeeld , het stappenplan werd netjes afgevinkt en samen gingen wij op pad met de shoppinglist.
Het project is nog niet volledig afgerond, hier beneden de before foto’s. Houd mijn Instagram in de gaten voor meer updates.