Under construction, beeldmateriaal is coming soon.

Op dit moment droogt het stucwerk en is de schilder gestart.

In deze heerlijke stadswoning kreeg de woonkamer een nieuwe vibe. Rust, licht, eenheid, centreren en voelen waren de steekwoorden bij deze opdracht. In deze woonkamer was gebrek aan licht in één zone van de kamer terwijl juist hier veel gebeurde zoals samenzijn, klanten ontvangst en gesprekken.

Eerst selecteerden wij de meubels die elders een nieuwe bestemming
kregen, maakte een keuze in de accessoires en groepeerde de planten. Hierdoor ontstond er lucht en een nieuwe visie.

Er volgde een advies om het houtwerk van kozijnen en deuren te
lakken in een lichtere tint, de centrale muur bij binnenkomst op te helderen en nieuwe verlichting te kiezen voor meer licht op donkere dagen. Vervolgens een schuif rondje gehouden en wat elementen verschoven, de piano naar een andere plek en heel verrassend zwart geverfd. Het veelvoud van diverse hout werd met de dagen gereduceerd.

Voor zwart accenten was ze eerst nog huiverig want ze wilde immers lichter. De piano werd zwart, een wand met fotolijsten zwart, plantenpotjes zwart, en er ontstond een geheel dat juist rust bracht en de helderheid niet verstoorde. Met okergeel accenten friste we de boel op, nieuwe kussens, eetstoelen, rond
vloerkleed en een nieuwe eettafel etc. Mooi om te zien zodra zij de keuze maakte om de knoop door te hakken ze zich vrij voelde en de keuzes steeds makkelijker werden om aan te nemen.

De eerste dag na de lock down kreeg ik al een bericht met welke items besteld waren en afgevinkt van de shopping list. Aan de hand van het handige stappenplan wist ze precies welke stappen het
invloedrijkst waren en snel kwam haar nieuwe vibe in huis die ze graag voor ogen had.