Christmas Studio

Het is bijna zover, the most wonderfull time of the year, Christmas!

The Christmas studio is ontstaan vanuit een enorme passie voor kerst en het perfect afstylen in huis! En zo ontstond mijn unieke concept, rockin’ around the christmas tree and fill your home and office with sparkles.

Heb jij te weinig tijd voor je kerstdecoratie thuis of in je bedrijf? Heb je een hekel aan de kerstlampjes uit de knoop te halen of vind je het gewoon te gek als iemand anders je verrast met een nieuwe sparkle?

Ook dit jaar ga ik weer op Christmas tour en verzorg ik voor jou een trendy opgetuigde kerstboom inclusief deco voor je woonkamer, voordeur, hal of bedrijfsruimte.

 

neem contact op

How it Works?

Tijdens onze kennismaking bespreken wij je kerst wensen en eventuele kerst tradities die belangrijk zijn voor je. We bewonderen je huidige kerstdecoratie en gaan op zoek naar mooie aanvullingen om het feest compleet te maken.

Na onze kennismaking maak ik een moodboard en shoppinglist en gaan we bij jou aan de slag. Ook de kerstboom kan van te voren reeds besteld worden, houd er rekening mee dat een kunst boom tijdrovender is i.v.m. de opbouw.

Boek snel een afspraak

Claim snel je plek want er staan al meerdere aanvragen gepland voor 2024!

en dan… aan de slag!

Christmas decoration day, aan de slag, kerstmuziek aan, de ruimte vult zich met de geur van dennen en eucalyptus, de ruimte word volledig aangekleed met kerstdecoratie en verrassende elementen. Terwijl jij de kerstinkopen gaat doen zorgen wij ervoor dat je ruimte volledig christmas proof is en hoef jij alleen nog maar de cadeautjes onder de boom te leggen en te genieten.

Klinkt goed toch?

Let’s have a chat!

Ben jij op zoek naar een nieuwe vibe in huis, kleuradvies of een compleet nieuwe inrichting van je woning? Ik help je graag verder!

Contact