Over mij

On a mission

Mijn Missie is om met mijn passie en kennis mensen gelukkig te maken met hun huis, het hervinden van structuur en verrassen met elementen die bij jouw levensstijl en dromen passen. Daar ga ik voor!

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen ga ik je verwachtingen overtreffen tot in de kleinere details. Door het gebruik van een goed ontwerp in styling of organizing kan ik jouw dagelijks leven dusdanig beinvloeden dat je een heerlijke omgeving hebt om te genieten en ontspannen. Gezinnen helpen met het hervinden van structuur door organisatie en styling van kinderkamers voor minder overprikkeling en meer plezier, het bieden van een relax plek voor elk gezinslid waar iedereen kan ontspannen. 

Happy home, happy life

Mijn naam is Nadine Schaepkens en geboren in hartje Roermond. Opgegroeid, gebleven en samen met mijn grote en kleine man woon ik in onze jaren 30 woning aan de rand van de stad. Een huis waar we altijd weer aan het klussen zijn en met mijn wisselende inspiratie eigenlijk nooit echt af zal zijn.

Opgegroeid in de detailhandel, een voorliefde voor mode en een passie voor behang en vondsten met een verhaal. Ontwerpen en stylen, dat doe ik het liefst! En dat is eigenlijk al zo van jongs af aan. Dromen, bewonderen en vooral regelmatig mijn slaapkamer herinrichten. Zo had ik iedere keer een heel nieuwe kamer. En zo was ik nietsvermoedend al heel jong bezig met mijn vak als interieur designer uit te oefenen.

Naast het ontwerpen ben ik nieuwsgierig naar de wereld, Mooie plekken ontdekken, andere culturen leren kennen en inspiratie opdoen, geheid dat er een ruimte nieuw moet worden gestyled na een vakantie.

Maar vooral ben ik trotse moeder van een lieve zoon. Heerlijk met elkaar de wereld ontdekken, het bewonderen van zijn gesprekken en hilarische one liners. Haat liefde verhouding met zijn speelgoed, maar de vrijheid heeft om het huis op zijn kop te zetten met kussen-huisjes bouwen en vooral het verplaatsen van spullen. Als het ‘s avonds maar weer opgeruimd en gezellig is.

Opruimen, organiseren en orde op zaken stellen is zeg maar echt mijn ding!

Customer service – passie – high performance- enthousiasme – out of the box – behanglover- orde op zaken steller- lijstjesmaker- details – creatief – visualist – oprecht – lolbroek – dicht bij mezelf – thats me!

Get in touch

Let’s have a chat!

Ben jij op zoek naar een nieuwe vibe in huis, kleuradvies of een compleet nieuwe inrichting van je woning? Ik help je graag verder!

Contact